COMPUTING
XEED WUX500ST: ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ SHORT THROW
Περιεχόμενα
0

XEED WUX500ST: ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ SHORT THROW

από TechZoom14 Ιουνίου 2017

Η Canon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία του XEED WUX500ST – ενός συμπαγούς, αποδοτικού και ευέλικτου προβολέα. Με φωτεινότητα χρώματος 5.000 lumens, ενσωματωμένο HDBaseT και 75 τοις εκατό κάθετη μετατόπιση φακού, αποτελεί έναν εξαιρετικό short throw προβολέα εγκαταστάσεων.

Με χρωματική φωτεινότητα 5.000 lumens και εγγενή λόγο αντίθεσης 2.000:1, ο XEED WUX500ST παρέχει εντυπωσιακό επίπεδο απόδοσης. Οι λεπτές γραμμές αποδίδονται με εντυπωσιακή ακρίβεια σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, χάρη στην εγγενή ανάλυση 1920 x 1200 WUXGA και τις δυνατότητες Full HD. Εφοδιασμένος με το, τελευταίας τεχνολογίας, πέμπτης γενιάς σύστημα της Canon, Aspectual Illumination System (AISYS), ο XEED WUX500ST αξιοποιεί προηγμένη τεχνολογία διαχωρισμού φωτός, για να προβάλλει φωτεινές εικόνες.

Ένα μοντέλο XEED WUX500ST είναι επίσης διαθέσιμο για τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, το οποίο περιλαμβάνει την ειδική κατάσταση προσομοίωσης DICOM® Simulation Mode, χάρη στην οποία απεικονίζει μονοχρωματικές ψηφιακές εικόνες ακτίνων Χ, σαρώσεων CAT, και MRIs με εξαιρετική διαβάθμιση γκρίζου .

Ο εντυπωσιακός συνδυασμός χαρακτηριστικών, καθιστά τον XEED WUX500ST ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα κλάδων, συμπεριλαμβανομένης της ανώτερης εκπαίδευσης, των μουσείων και των γκαλερί, των επιχειρήσεων, της προσομοίωσης και της εκπαίδευσης, και της ψηφιακής σήμανσης. Η πρωτοποριακή στην κατηγορία μετατόπιση φακού μέχρι και 75 τοις εκατό, καθώς και η δυνατότητα οριζόντιας απόκλισης κατά 10 τοις εκατό, προσδίδουν εξαιρετική ευελιξία για εγκατάσταση, ενώ η δυνατότητα απόδοσης εικόνας 100 ιντσών από ελάχιστη απόσταση μόλις 1,2 μέτρων, προσφέρει ένα τεράστιο επίπεδο ευελιξίας. Ανεξαρτήτως της τοποθέτησής του σε σχέση με την οθόνη, ο προβολέας θα είναι σε θέση να αποδώσει τα μέγιστα, ακόμη και κάτω από ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες.

Καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο συμπαγείς short throw προβολείς της αγοράς, ο XEED WUX500ST μπορεί να χωρέσει ακόμη και στους πιο μικρούς χώρους και έρχεται εφοδιασμένος με ένα σύνολο από προηγμένες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα πολλαπλής προβολής χωρίς τη χρήση PC. Συνδέοντας απλά μια συσκευή USB σε έναν προβολέα, μπορεί κανείς να απεικονίσει μια ενιαία εικόνα προερχόμενη από τη μίξη μέχρι και εννέα προβολέων, συνδεδεμένους μέσω καλωδίων δικτύου (LAN). Για να εξασφαλιστεί ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, γρήγορη και εύκολη ρύθμιση, υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης keystone για κάθε γωνία ξεχωριστά, στις περιοχές μίξης των εικόνων.

Εξαιρετική συνδεσιμότητα

Η σύνδεση με τον XEED WUX500ST είναι μια απλή διαδικασία, χάρη στις πολλαπλές επιλογές εισόδου. Το ενσωματωμένο HDBaseT παρέχει υψηλής ποιότητας σήμα ήχου και εικόνας, καθώς και έλεγχο , μέσω ενός καλωδίου Cat6 με μήκος μέχρι και 100 μέτρα. Οι ασύρματες παρουσιάσεις από ένα PC πραγματοποιούνται χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi, ενώ το καινοτομικό software Networked Multi-Projection (NMPJ) επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση μέχρι και 10 συσκευών.

About The Author
TechZoom

Αφήστε μια απάντηση