DIGITAL HOME
ΤΟ ULTRA HD BD ΤΗΣ SONY ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ… ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Περιεχόμενα
0

ΤΟ ULTRA HD BD ΤΗΣ SONY ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ… ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

από TechZoom18 Σεπτεμβρίου 2016

Σιγά σιγά κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες συσκευές που υποστηρίζουν την υπερυψηλή ανάλυση 4Κ (ή Ultra HD). Η Sony ετοιμάζεται με ένα Blu-ray, αλλά και έναν προβολέα που θα… τινάξει την μπάνκα στον αέρα!

Το PS4 Pro ανακοινώθηκε ότι θα έχει δυνατότητα streaming σε ανάλυση 4K αλλά το BD player θα υποστηρίζει ανάλυση 1080p. Ωστόσο, η Sony ανακοίνωσε το πρώτο της Blu-ray player, το UBP-X1000ES, το οποίο θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017. Η συσκευή υποστηρίζει όλα τα οπτικά δισκάκια της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των Atmos και DTX:X.
Προφανώς παίζει DVD Video, DVD Audio, SA-CD, Blu-ray 3D, ενώ ενσωματώνει μια πλειάδα από video codecs και streaming υπηρεσίες όπως τα Amazon Video, YouTube και άλλα, ενώ μπορεί να αναβαθμίσει τυπικό περιεχόμενο 1080p σε 4K 60p.
Σε ότι αφορά τις συνδέσεις, υπάρχουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων δύο εξόδων HDMI, αλλά και Wi-Fi.

Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε το UBP-X1000ES μοιάζει με την συσκευή της Panasonic DMP-UB900 το οποίο κοστίζει $ 699. Ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του BD της Sony.

Μαζί με το Blu-ray, η Sony ανακοίνωσε κι έναν προβολέα 4Κ, o οποίος όμως κοστίζει 15 ολόκληρα χιλιάρικα. Ενσωματώνει προφανώς την τελευταία τεχνολογία, ενώ είναι από τις πρώτες συσκευές που υποστηρίζει το Hybrid-Log Gamma HDR, ένα πρωτόκολλο το οποίο δεν είναι ακόμα διαδεδομένο.
Ο συγκεκριμένος projector έχει φωτεινότητα 1.800 lumens και λόγο αντίθεσης 350.000:1.

vplvw675es

 

About The Author
TechZoom

Αφήστε μια απάντηση