ΓΙΝΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΤΟ TECHZOOM
Περιεχόμενα
0

ΓΙΝΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΤΟ TECHZOOM

από Γιώργος13 Νοεμβρίου 2015

Το ξέρουμε ότι είστε κολλημένοι στις οθόνες σας ψάχνοντας και διαβάζοντας ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία. Το ξέρουμε ότι χρησιμοποιείτε smartphone και tablet από τα γεννοφάσκια σας. Εάν αγαπάτε την τεχνολογία όπως εμείς και θέλετε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τον υπόλοιπο κόσμο, ορίστε η ευκαιρία που ψάχνατε. 

Το www.techzoom.gr αναζητά άτομα για να ενταχθούν στη συντακτική του ομάδα.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει όχι μόνο να γνωρίζουν και να παρακολουθούν καθημερινά τον χώρο της τεχνολογίας, να παίζουν στα δάχτυλα ό,τι έχει να κάνει με υπολογιστές, περιφερειακά, smartphones, tablets, gadgets και συναφείς τεχνολογίες, αλλά κυρίως να είναι σε θέση να γράφουν σε σωστά Ελληνικά.
Προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια θέση δεν είναι απαραίτητη αλλά εάν υπάρχει θα εκτιμηθεί δεόντως.

Τι θα πρέπει να κάνετε

Κατ’ αρχήν θα πρέπει να μας αποστείλετε με e-mail (δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες) ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
Στο ίδιο e-mail θέλουμε να μας στείλετε επίσης και ένα σύντομο δοκιμαστικό κείμενο. Επιλέξτε ό,τι θέμα επικαιρότητας σας ενδιαφέρει και γράψτε ένα σύντομο κείμενο 200 – 300 χαρακτήρων. Αυτό που θέλουμε είναι αφενός το κείμενο να είναι σωστό συντακτικά και ορθογραφικά, να είναι κατανοητό (δεν απευθυνόμαστε σε επιστήμονες του CERN), περιεκτικό (να λέει αυτό που θέλει να πει, χωρίς πολλές σάλτσες και περιττές αναφορές) και να έχει αυτό που λέμε «ύφος γραφής». Δεν θέλουμε «ξερές» ειδήσεις τεχνολογίας, αλλά ειδήσεις με άποψη. Μέσα από το κείμενο θα πρέπει να γίνεται εμφανές ότι ο συντάκτης κατέχει το θέμα και έχει άποψη για αυτό.
Εάν έχετε ξαναδημοσιεύσει οτιδήποτε σε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο (όχι κατ΄ ανάγκη για τεχνολογία), στείλτε μας ένα link ή ένα επισυναπτόμενο αρχείο.

Τι περιλαμβάνει η θέση

Η θέση «συντάκτη τεχνολογίας» αφορά εξωτερική συνεργασία. Ο συντάκτης δηλαδή, γράφει από το σπίτι του και δημοσιεύει συγκεκριμένο αριθμό άρθρων σε προκαθορισμένες ώρες που θα συμφωνηθούν εκ των προτέρων.

Πού θα τα στείλετε

Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να μας τα στείλετε στο e-mail, jobsATtechzoomDOTgr. Επειδή τα e-mails που θα λάβουμε αναμένεται να είναι πολλά, είναι πολύ δύσκολο να απαντήσουμε σε όλα. Εννοείται ότι όσοι επιλεχθούν θα λάβουν απάντηση από εμάς άμεσα.

About The Author
Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση