INSIDE BIZ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON
Περιεχόμενα
0

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON

από TechZoom1 Μαρτίου 2016

Η Canon και η Intersys παρουσιάζουν και στην Ελλάδα τη νέα προσέγγιση και φιλοσοφία για την ανάπτυξη των μέσων επαγγελματικής εκτύπωσης και την αναβάθμιση του ρόλου των επιχειρήσεων του κλάδου.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με πρωτοβουλία της Canon Ελλάδας και της Intersys (επίσημης αντιπροσώπου των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon), ειδικοί στο χώρο του production printing ανέλυσαν τις πτυχές της νέας στρατηγικής της Canon, με στόχο τον ανασχηματισμό των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα μεριδίων αγοράς που δημοσιοποίησε η Infosource, η Intersys, αύξησε τα μερίδιά της σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες, ενώ στο σύνολο του Professional Printing ενίσχυσε το μερίδιό της κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες.

Οι παρουσιάσεις και οι αναλύσεις απευθύνθηκαν σε επαγγελματίες του κλάδου γραφικών τεχνών και παραγωγής εντύπων, αλλά και εταιρείες και οργανισμούς, οι οποίες συντηρούν in-house εκτυπωτικά κέντρα για την κάλυψη εσωτερικών αναγκών, ή καλύπτουν ανάγκες ψηφιακής εκτύπωσης για τρίτους.

Η προσέγγιση που προτείνει η Canon στους πελάτες της, αφορά μεταξύ άλλων και στην εισαγωγή πρακτικών Cross Media Marketing, με στόχο την αναβάθμιση των επιχειρήσεων του κλάδου, από απλούς αναδόχους επαγγελματικών έργων, σε φορείς ολοκληρωμένων στρατηγικών προσεγγίσεων, που εξυπηρετούν σφαιρικά τον πελάτη, και αναβαθμίζουν την επιχείρηση από το επίπεδο του Printing Services Provider σε εκείνο του Marketing Services Provider, καλύπτοντας πολλαπλά κανάλια ψηφιακής διάδοσης στο Internet, το e—Marketing, τα social media, e-mail, search engines, παράλληλα με την ανάπτυξη παραδοσιακού έντυπου υλικού. Επιπλέον επισημάνθηκε η ανάγκη προσέγγισης πελατών νεαρότερων ηλικιών (οι λεγόμενοι “digital natives”), οι οποίοι προέρχονται από ένα υπόβαθρο αμιγώς ψηφιακό και διαδικτυακό, και για τους οποίους το έντυπο αποτελεί μη ενδεδειγμένο τρόπο επικοινωνίας.

Στον πυρήνα του αναμορφωμένου ψηφιακού workflow βρίσκονται τα νέα εξελιγμένα εκτυπωτικά συστήματα των σειρών Canon imagePRESS C600i, C800 και C10000VP και των λύσεων διαχείρισης παραγωγής Océ PRISMA. Επίσης επισημάνθηκε η ευελιξία των νέων αυτών συστημάτων στην παραγωγή έτοιμων βιβλιοδετημένων εντύπων με μονάδες κοπής και φινιρίσματος επαγγελματικών προδιαγραφών.

Τα νέα εκτυπωτικά συστήματα της Canon

To Canon imagePRESS C600i είναι ένα εκτυπωτικό κέντρο για εταιρείες μικρού και μεσαίου βεληνεκούς, με κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης, ικανότητα παραγωγής 60 σελίδων ανά λεπτό, και διαχείρισης ενός εκτεταμένου φάσματος διαφορετικών υλικών εκτύπωσης, μεγίστου βάρους μέχρι και 300gsm και δυνατότητες auto duplex σε μεγέθη εντύπου μέχρι και SRA3.
Το Canon imagePRESS C800 βρίσκεται ένα επίπεδο πιο πάνω, παρέχοντας αυξημένη παραγωγικότητα της τάξεως των 80 σελίδων ανά λεπτό, προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης color laser Vertical Cavity Surface Emitting (VCSEL) για την επίτευξη κορυφαίας αναλυτικότητας εκτυπώσεις μέχρι και 2400 x 2400 dpi, αλλά και ενσωματωμένο σύστημα βαθμονόμησης, για αξιόπιστα και ακριβή αποτελέσματα, κάθε φορά.
To Canon imagePRESS C10000VP αποτελεί την κορωνίδα της σειράς, χρησιμοποιεί το ίδιο προηγμένο toner τεχνολογίας Consistently Vivid (CV), αλλά και την τεχνολογία 32 δεσμίδων Vertical Cavity Surface Emitting Laser (VCSEL) του Canon imagePRESS C800, αλλά θέτει νέα στάνταρ παραγωγικότητας επιτυγχάνοντας ταχύτητα output 100 σελίδων ανά λεπτό.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις software διαχείρισης workflow Océ PRISMA περιλαμβάνουν πλέον ένα πλούσιο σύνολο modules: PRISMAprepare, PRISMA access, PRISMAsync Remote Manager, PRISMAproduction και Océ TrueProof. Αξιοποιώντας τα πανίσχυρα αυτά εργαλεία διαχείρισης, επιτυγχάνεται απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών παραγωγής, ενοποιούνται πολλαπλές μονάδες παραγωγής και παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες παροχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών για τους πελάτες.

About The Author
TechZoom