ΤΟ ΝΕΟ MOTO G5 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Περιεχόμενα
0

ΤΟ ΝΕΟ MOTO G5 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

από TechZoom14 Ιουνίου 2017

Η Lenovo, μέσω της θυγατρικής της Motorola Mobility, παρουσιάζει τη νέα γενιά Moto G. Υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή, με όλες τις προδιαγραφές που χαρακτηρίζουν μια premium συσκευή, για μια κορυφαία εμπειρία χρήσης κινητού.

Τι ζητάει ένας χρήστης από το κινητό του; Μία μπαταρία που να διαρκεί πολύ, μια κάμερα, επαγγελματικών προδιαγραφών, οθόνη με εκπληκτική ανάλυση. Αυτές ήταν οι απαντήσεις που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας Global Mobile Value Index από 12.000 ενήλικες σε 9 χώρες, σχετικά με το πως ένα smartphone αξιολογείται ως premium.

Και καθώς πολλοί από εμάς δε θα θέλαμε να διαθέσουμε μια περιουσία για ένα καινούριο κινητό, οι χρήστες που συμμετείχαν στην έρευνα αποδεικνύουν ότι θα επένδυαν σε ένα κινητό. Ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων ανά τον κόσμο είναι διατεθειμένος να διαθέσει περισσότερα χρήματα για να αποκτήσει ένα smartphone με τις premium προδιαγραφές που θεωρεί σημαντικές: Το 76% θα έδινε παραπάνω χρήματα για να έχει ένα κινητό με μπαταρία που θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στην πολυάσχολη καθημερινότητά τους και το 66% θα πλήρωνε παραπάνω για να έχει μία ενισχυμένη κάμερα η οποία θα απαθανατίζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

Ωστόσο, το παραπάνω δεν αποτελεί κανόνα. Με το Moto G5 – την πέμπτη γενιά της οικογένειας Moto G για μια ακόμη φορά η Lenovo προσφέρει κορυφαίες προδιαγραφές για όλους. Και αυτή τη φορά, η συσκευή διαθέτει μεταλλική κατασκευή και εκπληκτική νέα εμφάνιση.

Με την πέμπτη γενιά Moto G, δε χρειάζεται να συμβιβάζεστε σε θέματα στυλ, απόδοσης ή τιμής, η πρώτη συσκευή με εντυπωσιακό, μεταλλικό design και εμφάνιση τόσο εξαιρετική, όσο και η απόδοσή του. Διατίθεται σε αποχρωση Lunar Gray και λεπτό design από αλουμίνιο.

Η μπαταρία του διαθέτει χωρητικότητα 2800 mAh, και με τον ταχύτατο φορτιστή 10W προσφέρει στο Moto G5 προσφέρει πολλές ώρες λειτουργίας, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Σε ότι αφορά την ταχύτητα, ο πανίσχυρος 1.4 GHz οκταπύρηνος επεξεργαστής, επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία, φωτογραφίες και εφαρμογές, αποφεύγοντας ενοχλητικές καθυστερήσεις. Το κλείδωμα της συσκευής και το ξεκλείδωμα γίνεται πλέον πολύ πιο εύκολα, με ένα απλό άγγιγμα μέσω του fingerprint reader.

Το Moto G5 αποθηκευτικό χώρο 16GB και 2GB RAM, κάμερα 13MP και λογισμικό αυτόματης εστίασης (PDAF) που προσφέρει γρήγορο focus για πιο καθαρές φωτογραφίες. Και όλα αυτά μόνο στα 199 Ευρώ στο δίκτυο καταστημάτων Cosmote και Γερμανός.

About The Author
TechZoom

Αφήστε μια απάντηση