ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ 4Κ HDR ΤΗΣ SONY
Περιεχόμενα
0

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ 4Κ HDR ΤΗΣ SONY

από TechZoom15 Ιουνίου 2017

Η σειρά XE70 εκτείνεται σε τέσσερα μεγέθη οθόνης και διαθέτει αποκλειστικές τεχνολογίες της Sony για να προσφέρει εξαιρετική 4K ποιότητα εικόνας με τη φωτεινότητα, το χρώμα και τις λεπτομέρειες του High Dynamic Range (HDR).

Η Sony ανακοίνωσε τη νέα σειρά τηλεοράσεων XE70 4K HDR. Η τελευταία προσθήκη στην κατηγορία των τηλεοράσεων της είναι η τέλεια ευκαιρία για όσους θέλουν να μπουν στον εκθαμβωτικό 4K HDR κινηματογραφικό και τηλεοπτικό κόσμο. Και εάν αναρωτιέστε που θα βρείτε περιεχόμενο, υπάρχουν τα Netflix και Amazon Video τα οποία περιλαμβάνουν εκατοντάδες ώρες νέων και κλασικών ταινιών, δημοφιλείς αποκλειστικές τηλεοπτικές σειρές και συναυλίες.

Μετά την αποτυχία του 3D το 4K HDR έχει αναδειχθεί ως το νέο πρότυπο ποιότητας εικόνας για ψυχαγωγία στο σπίτι, με απαράμιλλη λεπτομέρεια, χρώμα και αντίθεση, καθώς και μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας από άλλες μορφές βίντεο.

Η σειρά XE70 περιλαμβάνει μια ποικιλία τεχνολογιών της Sony για να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία προβολής, παρουσιάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία 4K HDR και παρέχοντας ζωντανό ήχο. Ό,τι αναπαράγεται στην XE70, ξεχωρίζει με τη σαφήνεια του χάρη στην ισχυρή επεξεργασία εικόνας 4K X-Reality PRO. Τα μεμονωμένα τμήματα κάθε σκηνής αναλύονται και συνδυάζονται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνων που ανεξάρτητα προσθέτει υφή, αντίθεση, χρώμα και γωνίες για να παράγει μια πιο ρεαλιστική εικόνα. Τα γρήγορα σεκάνς κατά τη διάρκεια αθλητικών εκπομπών ή ταινιών δράσης παραμένουν ομαλά και γεμάτα λεπτομέρειες χάρη στην τεχνολογία Motionflow XR. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργεί και εισάγει επιπλέον κάδρα από αυτά που υπάρχουν ήδη, συγκρίνει τους βασικούς οπτικούς παράγοντες σε διαδοχικά κάδρα, και στη συνέχεια υπολογίζει το δευτερόλεπτο από τη δράση που λείπει από τα σεκάνς.

Η σειρά τηλεοράσεων της Sony XE70 4K HDR παρουσιάζει μια πληθώρα δυνατοτήτων για να κάνει την τηλεόραση ακόμα πιο ευχάριστη. Το ενσωματωμένο Wi-Fi σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε ταινίες στο Netflix ή το Amazon Video, video-sharing ιστοσελίδες όπως το YouTube και πρόσβαση σε τηλεοπτικές εκπομπές on-demand, καθώς και την περιήγηση στο Internet μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος περιήγησης Opera. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε streaming περιεχομένου ψυχαγωγίας από ένα ασύρματο οικιακό δίκτυο χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων. Η τηλεόραση διαθέτει τρεις θύρες USB που είναι κατάλληλα τοποθετημένες στην πλαϊνή πλευρά, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, όπως μουσική, βίντεοκλιπ ή φωτογραφίες από ένα ευρύ φάσμα κωδικοποιητών από οποιοδήποτε συσκευή USB.

Η σειρά XE70 έρχεται με κομψή μινιμαλιστική σχεδίαση με στενό πλαίσιο αλουμινίου και έξυπνη διαχείριση καλωδίων, η οποία επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση των καλωδίων στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και τη δρομολόγηση τους σε μια ξεχωριστή βάση για νοικοκυρεμένη εμφάνιση.

Η σειρά τηλεοράσεων Sony XE70 4K HDR θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Ιούνιο του 2017.

About The Author
TechZoom

Αφήστε μια απάντηση