ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ… ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΣ; ΜΕ ΤΟ… ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ;
Περιεχόμενα
0

ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ… ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΣ; ΜΕ ΤΟ… ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ;

από TechZoom30 Ιουνίου 2017

Φυσικά και όχι, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν μάλλον περίεργο (για να το θέσουμε κομψά). Κι όμως, η Candy με τη νέα γενιά έξυπνων οικιακών συσκευών μας προτρέπει να μιλάμε μαζί τους.

Φανταστείτε μια εποχή που θα συνδέεστε από το κινητό σας με όλες τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, θα μπορείτε να τις προγραμματίζετε, να σας προτείνουν τον ιδανικό τρόπο να πλένετε τα ρούχα σας, τα πιάτα σας, ή το πώς να μαγειρεύετε το φαγητό σας.

Ακούγεται μακρινό; Καθόλου, καθώς ήδη 200.000 καταναλωτές σε όλο τον κόσμο ζουν αυτή την πραγματικότητα σήμερα! Με τις οικιακές συσκευές νέας γενιάς του ομίλου Candy, του πρώτου στον κόσμο που έχει παρουσιάσει μια πλήρη γκάμα νέων προϊόντων με ολοκληρωμένη ψηφιακή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη τους.

Τι μπορεί όμως κανείς να κάνει μια διασυνδεδεμένη οικιακή συσκευή του ομίλου Candy;

Ξεκινώντας από ένα πλυντήριο, ο καταναλωτής κατεβάζοντας στο κινητό ή στο tablet του την εφαρμογή Candy Simply-Fi (που επικοινωνεί με όλες τις αντίστοιχες συσκευές) μπορεί να διαλέξει το εξειδικευμένο πρόγραμμα για το πλύσιμο των ρούχων του, δηλώνοντας μέσω φωνητικών εντολών, πόσο βρώμικα είναι, τι τύπου (λευκά, συνθετικά), αν θέλει εξτρά χρόνο πλυσίματος ή ακόμη ένα γύρο απαλού στυψίματος. Μιλώντας με το πλυντήριο μπορούμε να του πούμε και συγκεκριμένα χρώματα και αντικείμενα που πλένουμε για καλύτερη προσαρμογή. Φυσικά η εφαρμογή μπορεί να κάνει και χρονικό προγραμματισμό, να μας ειδοποιήσει αν η συσκευή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ή να δείξει σε τι φάση βρίσκεται το πλύσιμο. Τα ίδια ισχύουν αντίστοιχα και για το πλυντήριο πιάτων.

Περνώντας στον φούρνο ο καταναλωτής μπορεί και πάλι να διαλέξει το ιδανικό πρόγραμμα, αλλά και να αποθηκεύσει τα αγαπημένα του στυλ ψησίματος, να δει ειδοποιήσεις, ακόμη και να ενημερωθεί πότε ο φούρνος χρειάζεται βαθύ καθαρισμό. Η εφαρμογή δίνει επίσης τη δυνατότητα σχεδιασμού προγραμμάτων μαγειρέματος σε έως και 5 φάσεις.

Πάνω από το φούρνο, ο ψηφιακά διασυνδεδεμένος απορροφητήρας της σειράς, θα ρυθμιστεί αλλά και θα μας ειδοποιήσει αν εντοπίσει υπερβολικό καπνό, θερμοκρασία ή λιπαρά στους ατμούς, ενώ θα ενεργοποιηθεί για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Εξτρά «τρικ»; Μπορούμε να ανάψουμε μέσω της εφαρμογής το φως του, ώστε να φαίνεται ότι είναι κάποιος στο σπίτι, ακόμη και αν βρισκόμαστε σε διακοπές, με την αυτόματη λειτουργία anti-theft!

Και βέβαια το ψυγείο του σπιτιού θα ενημερώσει αν υπήρξαν κάποιες επιζήμιες για την σωστή ψύξη των τροφίμων αυξομειώσεις θερμοκρασίας (από κάποια διακοπή ρεύματος), ενώ μπορούμε από μακριά να μάθουμε αν έχει παγώσει σωστά ένα μπουκάλι με ποτό, και να ρυθμίσουμε την επιθυμητή θερμοκρασία ενώ ένας συναγερμός θα μας πει ότι… κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή!

About The Author
TechZoom

Αφήστε μια απάντηση