ΑΠΟ ΤΟ KICKSTARTER ΣΤΑ PUBLIC
Περιεχόμενα
0

ΑΠΟ ΤΟ KICKSTARTER ΣΤΑ PUBLIC

από TechZoom31 Ιουλίου 2017

Το Stikey αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση στήριξης για Smartphones. Πρόκειται για ένα ελληνικό προϊόν το οποίο ξεκίνησε ως καμπάνια στο Kickstarter και πλέον πωλείται κανονικά όπως μας ενημερώνουν τα Public που το φέρνουν επίσημα στην Ελλάδα.

Το Stikey είναι το πρώτο project από την Ελλάδα, στην κατηγορία του product design, που χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς στη μεγαλύτερη πλατφόρμα crowdfunding παγκοσμίως, την Kickstarter, συγκεντρώνοντας το 120% του στόχου των £12.000 σε 30 ημέρες! Το Stikey έχει σχεδιαστεί στη Ελλάδα, κατασκευάζεται και συναρμολογείται εξολοκλήρου στην Αττική, σε συνεργασία με άλλες 8 Ελληνικές εταιρίες.

Τι είναι όμως το Stikey; Τίποτε άλλο από έναν έξυπνο τρόπο να στηρίζουμε το κινητό μας. Ένα φορητό stand δηλαδή. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση στήριξης για οποιοδήποτε μοντέλο και μέγεθος smartphone, το οποίο παρέχει στήριξη είτε σε on the go συνθήκες με το Stikey Stand είτε σε σταθερά σημεία όπως στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στην κουζίνα, κλπ., με το Stikey Mount.

Παράλληλα, το Stikey Stand βρίσκεται συνέχεια δίπλα μας σαν μπρελόκ για τα κλειδιά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την τακτοποίηση των καλωδίων όπως τα ακουστικά ή ο φορτιστής. Έτσι, αντί να έχουμε 2 ή 3 διαφορετικά αξεσουάρ, με το Stikey τα έχουμε όλα σε ένα προϊόν.

Τα Public διαθέτουν μαζικά και κατά αποκλειστικότητα από όλους τους retailers το καινοτόμο προϊόν Stikey, της ελληνικής εταιρείας Dcubed Design.

About The Author
TechZoom

Αφήστε μια απάντηση